Chat with us, powered by LiveChat

Nieuwe vestiging Middelburg

Home » Nieuwe vestiging Middelburg

PMC In Balans – Fysiotherapie & Revalidatie heeft per 1 april 2018 de fysiotherapiepraktijk ‘Stromenwijk’ in Middelburg overgenomen en opent daarmee haar 8e vestiging op Walcheren en haar 3e in Middelburg.

Met de overname van fysiotherapiepraktijk Stromenwijk is er ook in dit deel van Middelburg weer een goede voorziening voor fysiotherapie in de wijk. Naast algemene fysiotherapie zal er ook manuele therapie worden aangeboden, evenals ergotherapie. Op korte termijn zullen ook meerdere specialisaties aangeboden worden zoals o.a. kinderfysiotherapie en psychosomatische fysiotherapie. De praktijk is alle dagen van de week open en gevestigd aan de Oosterscheldestraat 18.

Bij PMC In Balans, met vestingen in Koudekerke, Zoutelande, Oost-Souburg, Arnemuiden, Middelburg en Vlissingen, staat de persoonlijke benadering van de cliënt centraal en kenmerkt zich door een grote diversiteit aan behandelmogelijkheden. Mede om deze reden heeft PMC in Balans als enige op Walcheren het predicaat Plus-praktijk.

Door |2018-05-16T09:36:17+00:00april 1st, 2018|Locatie, Nieuws|0 Reacties

About the Author:

Master Sportfysiotherapeut en mede-eigenaar van PMC In Balans - Fysiotherapie & Revalidatie.

Geef een reactie

Meest recente berichten

Hoofdlocatie

PMC In Balans Oost-Souburg
Ambachtsveld 35
4388 AV Oost-Souburg

Voor vragen en het maken van een afspraak, bel tussen 08.00 en 17.00 uur met 0118 461897 of stuur een e-mail naar info@pmcinbalans.nl