Bedrijfsprofiel

PMC In Balans is een plus praktijk met 15 vestigingen in Zuid West Nederland op het gebied van paramedische dienstverlening. Met alle specialisaties binnen onze praktijk gaan wij voor hoge kwalitatieve zorg. We willen hierin samenwerken met andere disciplines in de zorg en in de maatschappij om zo te komen tot de beste dienstverlening voor de cliënt, dicht bij huis, zowel lokaal als regionaal.

Vanwege uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

Oefentherapeut (m/v) voor 8-12 per week

mogelijkheid tot uitbreiding uren

Heb jij een afgeronde opleiding oefentherapie (Cesar of Mensendieck), dan zijn we op zoek naar jou!

Functie algemeen

Om binnen de praktijk verschillende paramedische disciplines te kunnen blijven aanbieden naast fysiotherapie zoeken we naar uitbreiding voor de oefentherapie Cesar of Mensendieck. Je maakt onderdeel uit van een groot multidisciplinair team en kan daarom altijd sparren met andere collega’s en onderlinge samenwerking staat bij ons centraal.

Persoonlijkheid

De oefentherapeut waar wij naar op zoek zijn heeft een representatieve uitstraling en groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ook durf je gemakkelijk mensen aan te spreken en ervoor te zorgen dat ze zich welkom voelen. Je bent klantgericht, flexibel inzetbaar, pro-actief en wilt meedenken en ontwikkelen binnen een snelgroeiende organisatie. Daarnaast ben je een echte teamplayer en heb je bij voorkeur de beschikking over een auto.

Vereisten

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot oefentherapeut Cesar of Mensendieck
  • Je staat ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici

Arbeidsvoorwaarden

  • Parttime dienstverband voor 8-12 uur met mogelijkheid tot uitbreiding uren
  • Een leuke en uitdagende baan waarin je zelfstandig kunt werken in een dynamische, collegiale en voornamelijk leerzame omgeving. Bij ons ligt de nadruk op de professionele begeleiding van de klant. Daarom werken wij met een korte lijn naar onze fysiotherapeuten.
  • Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling
  • Een fijne werkomgeving met gezellige collega’s
  • Goed ingerichte vestigingen en oefenzalen
  • Een marktconform salaris
  • Een lerende organisatie waarbij kennis delen hoog in het vaandel staat

U kunt uw sollicitatie richten aan:

Marja Henderikx (manager P&O) – M.Henderikx@pmcinbalans.nl