Hieronder vind je al onze actuele vacatures. Als je meer wilt weten over de functie, arbeidsvoorwaarden of onze praktijk, neem dan contact op met Marja Henderikx, M.Henderikx@pmcinbalans.nl

Enthousiast geworden? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Open sollicitatie

Mochten er geen vacatures open staan en wil je toch graag bij PMC In Balans – Fysiotherapie & Revalidatie werken? Open sollicitaties zijn altijd welkom. Stuur je sollicitatie en CV naar Marja Henderikx – M.Henderikx@pmcinbalans.nl

Stages

Ben je een ambitieuze en leergierige fysiotherapiestudent? Wij bieden doorlopend stageplekken aan en werken daarbij samen met Avans+ in Breda en de Hogeschool Rotterdam. Wil je bij PMC In Balans – Fysiotherapie & Revalidatie stage lopen? Stuur dan je sollicitatie en CV naar Peter Meert – P.Meert@pmcinbalans.nl