Hieronder vind je al onze actuele vacatures. Als je meer wilt weten over de functie, arbeidsvoorwaarden of onze praktijk, neem dan contact op met Marja Henderikx, M.Henderikx@pmcinbalans.nl

Enthousiast geworden? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

PMC In Balans – Fysiotherapie & Revalidatie is partner van Fysiogroep Nederland. Mocht er op dit moment geen geschikte vacature voor jou bij staan kijk dan vooral eens naar de vacatures van één van de andere FGN-praktijken.

Open sollicitatie

Mochten er geen vacatures open staan en wil je toch graag bij PMC In Balans – Fysiotherapie & Revalidatie werken? Open sollicitaties zijn altijd welkom. Stuur je sollicitatie en CV naar Marja Henderikx – M.Henderikx@pmcinbalans.nl

Stages

Ben je een ambitieuze en leergierige fysiotherapiestudent? Wij bieden doorlopend stageplekken aan en werken daarbij samen met Avans+ in Breda en de Hogeschool Rotterdam. Wil je bij PMC In Balans – Fysiotherapie & Revalidatie stage lopen? Stuur dan je sollicitatie en CV naar Peter Meert – P.Meert@pmcinbalans.nl