Contact

Home/Contact

PMC in Balans – Fysiotherapie & Revalidatie
Ambachtsveld 35
4388 AV Oost-Souburg
Tel. 0118-461897
E-mail info@pmcinbalans.nl

Telefonische bereikbaarheid
De praktijk is van maandag tot vrijdag te bereiken van 8.00 uur – 12.30 uur en 13.00 uur – 16.30 uur. Indien wij telefonisch niet te bereiken zijn kunt u de voicemail inspreken. Ons centrale nummer is  0118-461897. U kunt ons 24 uur per dag via de mail bereiken via info@pmcinbalans.nl.
Tevens biedt de praktijk de mogelijkheid om ’s avonds op afspraak te komen. U kunt ons ook 24/7 bereiken via de chatfunctie op de website.

Aanmelden voor behandeling
U wordt verzocht uw actuele verzekeringsgegevens door te geven aan de fysiotherapeut. Check de naam van de aanvullende polis en hoeveel behandelingen u vergoed krijgt. De praktijk draagt niet de verantwoordelijk voor uw vergoeding voor fysiotherapie. De onderneming heeft afspraken met alle zorgverzekeraars. Indien uw zorgverzekeraar (gedeeltelijk) niet vergoed dan kunt u onze tarievenlijst in de wachtkamer of op de website raadplegen. De praktijk hanteert geen wachtlijst en streeft ernaar patiënten binnen 2 werkdagen na aanmelding te plannen bij een fysiotherapeut.

Op korte termijn een afspraak? Ook dat kan bij PMC in Balans. We vertellen u er graag meer over onder “Same Day”.

Verhindering
Indien u verhinderd bent, wordt u verzocht de afspraak 24 uur voor de behandeltijd af te zeggen. Anders is de praktijk genoodzaakt de behandeling in rekening te brengen (als particuliere nota, kan niet via de zorgverzekeraar).

Eerste afspraak
Vanaf 1 juli 2009 bent u verplicht zich te legitimeren. Dit kan met een paspoort, een identiteitskaart of rijbewijs. Neem ook uw eventuele verwijsbrief mee bij de eerste behandeling. U wordt, vanuit hygiënisch oogpunt, verzocht bij ieder bezoek een handdoek mee te nemen. U wordt verzocht, tijdens het oefenen, sportkleding en schone sportschoenen te dragen.

 

Vestigingen van PMC In Balans

Fysiotherapie & Revalidatie