Fiets Val Preventie

Home/Fiets Val Preventie

Een valpreventie cursus voor het terugdringen van het aantal ongevallen en/of verminderen van de verwondingen ten gevolge van het vallen met een elektrische fiets.

Uit door Veilig Verkeer Nederland uitgevoerd onderzoek is gebleken dat 86 % van de verplaatsingsongevallen bij ouderen ontstaat door activiteiten als lopen en fietsen. Om het aantal fietsongevallen van senioren in de toekomst proberen terug te dringen hebben Stichting Welzijn Veere en PMC In Balans – Fysiotherapie & Revalidatie de handen ineengeslagen en bieden zij gezamenlijk een Fiets Valpreventie Cursus aan.

 

Cursusdata

De eerste cursus was een groot succes. Bij voldoende belangstelling zal er op dinsdag 20 juni en dinsdag 27 juni 2017 weer een cursus |Fiets Val Preventie worden gehouden. Voor alle cursusdagen geldt dat ze van 14.00 uur tot 16.00 uur duren. De cursuslocatie is PMC In Balans, Duinstraat 16D, 4371 AZ te Koudekerke. Kosten voor de gehele cursus bedragen €45,00 p.p. Inschrijven kan via de button hieronder of deze link. U kunt het inschrijfformulier ook hieronder downloaden of zich telefonisch aanmelden via 0118-461897.

Aanmelden cursus Fiets Val Preventie