Middelburg fysiotherapie en revalidatie

Waar heeft u pijn? >

Als u last heeft van lage rugpijn, spit, artrose, ischias, hernia, uitstraling naar bil of been dan kunnen deze klachten worden verholpen of verzacht met behulp van de volgende specialisaties:

Manuele therapie
Fysiotherapie

Als u last heeft van nekpijn, hoofdpijn, uitstraling naar uw arm of duizeligheid dan kunnen deze klachten worden verholpen of verzacht met behulp van de volgende specialisaties:

Manuele therapie
Bedrijfs fysiotherapie
Fysiotherapie

Als u last heeft van schouderpijn, persirritatie, slijmbeurs of een gebroken schouder dan kunnen deze klachten worden verholpen of verzacht met behulp van de volgende specialisaties:

Fysiotherapie
Sport fysiotherapie
Echografie

Als u last heeft van een tenniselleboog of pijn in uw elleboog dan kunnen deze klachten worden verholpen of verzacht met behulp van de volgende specialisaties:

Fysiotherapie

Als u last heeft van uw peesletsel, polsbreuk, skiduim, Carpaal Tunnel Syndroom, artrose, Dupuytren, peesontsteking dan kunnen deze klachten worden verholpen of verzacht met behulp van de volgende specialisaties:

Handtherapie

Als u last heeft van lage rugpijn, artrose, verzakking, bekkenpijn, verlies van urine/ontlasting, obstipatie, bekkeninstabiliteit, nieuwe heup of zwangerschap dan kunnen deze klachten worden verholpen of verzacht met behulp van de volgende specialisaties:

OrthoXpert
Fysiotherapie
Bekkentherapie

Als u last heeft van kniepijn, voorste kruisband, meniscus, jumpersknee, kraakbeenletsels, spier-/peesblessure, nieuwe knie of arthrose dan kunnen deze klachten worden verholpen of verzacht met behulp van de volgende specialisaties:

Fysiotherapie
OrthoXpert
Sportfysiotherapie
Joint Forces
SpartaNova

Als u last heeft van een instabiliteit, gescheurde enkelbanden, achillespees, hielspoor, kraakbeenletsels, spier-/peesblessure of zweepslag dan kunnen deze klachten worden verholpen of verzacht met behulp van de volgende specialisaties:

Fysiotherapie
Sportfysio
SpartaNova

Als u last heeft van aangezichtspijn, tandenknarsen, klemmen, kaakpijn, hoofdpijn, angst, depressie, burn out, vermoeidheid of spanning dan kunnen deze klachten verholpen of verzacht worden met behulp van de volgende specialisaties:

CRAFTA
Psychosomatische fysiotherapie

Hulp van de fysio in Middelburg? Dat kan vandaag nog!

Bel nu

U belt met 0118 46 18 97 en krijgt onze secretaresse aan de lijn

Afspraak maken

Voor vandaag of een andere dag

Fysio Middelburg helpt u graag! Vaak dezelfde dag nog.
Fysiotherapie Middelburg, met 3 locaties altijd in de buurt!

Hier kunt u voor bij ons terecht

Op 3 locaties  in Middelburg (Dauwendaele, Mortiere en Stromenwijk) kunt u bij PMC In Balans terecht voor alle specialisaties, zoals:

Fysio Middelburg sport fysiotherapie

Sport fysiotherapie

Fysiotherapie Middelburg, uw adres voor manuele therapie

Manuele fysiotherapie

Fysiotherapie Middelburg voor OrthoXpert - knie en heuprevalidatie

OrthoXpert – knie en heuprevalidatie

Fysio Middelburg, specialist in geriatrie fysiotherapie

Geriatrie fysiotherapie

Overige specialisaties
Fysio Middelburg is onderdeel van PMC In Balans en is een PlusPraktijk

Meer dan 50 therapeuten staan dagelijks voor u klaar om u te helpen. Wij hebben het PlusPraktijk Keurmerk. Dat houdt in dat wij ons werk zeer serieus nemen en ons vak verstaan. In Middelburg hebben we drie praktijken. Wij zijn dus altijd bij u in de buurt. Onze praktijken aan de Buitenruststraat 20, de Oosterscheldestraat 18 en de Ravensteijnweg 1 zijn allen makkelijk bereikbaar met fiets, auto en openbaar vervoer. Parkeren kan voor de deur. In bepaalde gevallen kunt u gebruik maken van onze unieke Haal- en Brengservice.

Specialist in fysiotherapie

Daarnaast bieden wij ALLE specialisaties binnen de fysiotherapie. Verder hebben we contracten met alle verzekeraars en werken wij met transparante tarieven.

Over Fysiotherapie locatie Dauwendaele, Middelburg

In de wijk Dauwendaele zit onze vestiging binnen de muren van fitnesscentrum Fit For Free. Een ruime behandelkamer met volop oefenmogelijkheden in de zalen van het fitnesscentrum. De vestiging is uitstekend bereikbaar en ligt direct langs de Schroeweg. Parkeergelegenheid is volop aanwezig.

Over Fysiotherapie locatie Stromenwijk, Middelburg

Begin 2018 is de fysiotherapiepraktijk in de ‘Stromenwijk’ verder gegaan onder onze vlag. Al jaren was de fysiotherapiepraktijk hier gevestigd. De komende tijd hopen wij de praktijk verder uit te breiden met verschillende specialisaties zoals manuele therapie, geriatrie fysiotherapie en kinderfysiotherapie.

Over Fysiotherapie locatie Mortiere, Middelburg

In het oude schoolgebouw van Scalda bevindt zich onze vestiging voor de wijk Mortiere e.o. In een van de vleugels zitten we samen met huisartsenpraktijk De Dolfijn en stichting Arduin. Naast fysiotherapie en diverse specialisaties bieden we hier onze revalidatiegeneeskunde OCA aan.

In de loop van 2021 moeten we uit dit gebouw vertrekken en zijn we nu op zoek naar een andere huisvesting voor onze locatie hier in de wijk.

Vandaag hulp
Therapeuten beschikbaar
Haal- en brengservice
PlusPraktijk Kwaliteitsmerk

Adressen Fysio Middelburg

PMC In Balans Dauwendaele
Buitenruststraat 20
4337 EH Middelburg
Telefoon: 0118 46 18 97

Routebeschrijving

PMC In Balans Stromenwijk
Oosterscheldestraat 18
4335 PH Middelburg
Telefoon: 0118 46 18 97

Routebeschrijving

PMC In Balans Mortiere
Ravensteijnweg 1
4337 PG Middelburg
Telefoon: 0118 46 18 97

Routebeschrijving

Na een knieoperatie of heupoperatie is het echt een aanrader! Hele goede persoonlijke begeleiding! Ik ben echt heel blij dat ik na mijn knieoperatie voor PMC In Balans heb gekozen.

Mieke Krul-Bonarius, Vlissingen

De haal en breng service van Balans is echt een meerwaarde voor de geopereerde en zijn of haar mantelzorger thuis.

Flip Reijnierse , Oost-Souburg

De korte lijntjes die de sportfysiotherapeut onderhield met de orthopeed (sportspreekuur) zorgde ervoor dat de behandeling passend was en de contactmomenten op elkaar afgestemd waren. Hierdoor kon de zorg optimaal uitgevoerd worden en kon ik snel terecht voor herstel.

Sanne Oostinga, Middelburg

Een intensief maar verrijkend traject. De therapeuten hebben veel kennis, tonen zich uiterst betrokken en flexibel. Heb geleerd op een andere manier naar mijn beperkingen te kijken en er mee om te gaan. Het contact met lotgenoten was een waardevolle aanvulling.

Maatje de Regt, Koudekerke

Alle reviews leest u op onze review-pagina van de Feedback Compagny.

Ik wil een afspraak maken bij Fysiotherapie & Revalidatie Middelburg

Met behulp van onderstaand formulier maakt u een afspraak met een van onze therapeuten. Is het dringend? Wilt u vandaag nog worden geholpen? Dat kan. Bel 0118 46 18 97 of geef het in het formulier aan. We gaan dan direct met uw hulpvraag aan de slag.

Zo werkt het
  1. U vult het formulier zo volledige mogelijk in en verzendt deze
  2. De receptioniste neemt uw aanvraag in behandeling
  3. Heeft u aangegeven vandaag nog geholpen te willen worden? Wij nemen dan telefonisch contact met u op. Dan krijgt u te horen in welke praktijk u terecht kan.
  4. Geen spoed? Ook dan nemen wij, binnen 24 uur, telefonisch contact met u op voor het inplannen van een afspraak.
  5. Een bevestiging van de afspraak sturen wij naar het mailadres dat u heeft opgegeven.
  6. U komt bij een van onze therapeuten op spreekuur en zij starten met de behandeling van uw klachten.

Heeft u aanvullende vragen of is er iets niet helemaal duidelijk? Bel dan met 0118 46 18 97.

Fysiotherapie Vlissingen, onze receptie helpt u graag
Fysiotherapie Vlissingen; tijd voor een uitgebreid intake gesprek
Fysiotherapie Vlissingen, specialist in het herkennen en verhelpen van nek, kaak-, hoofd- en aangezicht-klachten.
Fysiotherapie PMC In Balans Vlissingen
Manuele fysiotherapie in Vlissingen

De specialisaties van PMC In Balans

Alle locaties in de buurt