Haal & Breng Service

Home/Haal & Breng Service

Haal & Breng Service

Unieke Haal & Breng Service bij PMC In Balans – Fysiotherapie & Revalidatie

Onze patiënten kunnen in speciale gevallen gratis gebruik maken van de Haal & Breng Service. Wij bieden deze mogelijkheid aan onze patiënten die vanwege hun medische indicatie (status na operatie) niet in staat zijn om zelfstandig naar één van onze vestigingen te komen. Ideaal wanneer u aangewezen bent qua vervoer op uw partner, vrienden of buren.

U wilt zorgeloos na een operatie revalideren? Informeer dan bij PMC in Balans – Fysiotherapie & Revalidatie.

Mijn ervaringen met de Haal & Breng Service is fantastisch. Geen zorg hoe ik op de praktijk kom en terug naar huis. En je krijgt er als groep onderling een beter contact en steun met elkaar door. Houden zo!
A. Ouwerkerk
Ik vind het een hele goede service, want anders zou ik niet hebben geweten hoe ik bij de fysiotherapeut had moeten komen de eerste weken. Familie heb ik hier niet wonen en vrienden en kennissen… ach dan hebben ze geen tijd en dan geen zin om even te rijden. Ik ben ook geen vrager, dus dit was voor mij een hele fijne uitkomst.
We hebben ook een leuke groep en samen kunnen we de therapie zeker aan en helpen we elkaar als één van ons een dip heeft.
We kenden elkaar niet toen we met de fysiotherapie begonnen, maar inmiddels is het heel gezellig. We drinken nog even koffie nadien en wachten op elkaar voor we weer terug worden gebracht.
Ik ben heel blij dat ik mede door de goede zorgen zo snel weer kan en mag fietsen. Veel succes met de Haal en Breng Service en ik hoop dat hij nog heel lang mensen mag halen en brengen.
Corry Liplijn
Doordat ik een heupoperatie heb ondergaan, ben ik drie keer in de week steeds een uur onder behandeling geweest. Dit heeft me heel goed gedaan. Door de geode begeleiding ben ik snel hersteld en heb ik het vertrouwen weer terug gekregen. Ook de gratis Haal & Breng Service vond ik zeer goed.
Saar Fritz