Informatie avond chronische pijn

Home/laatste nieuws/Informatie avond chronische pijn
  • informatie avond, OCA, middelburg, pmcinbalans, Walcheren, Zeeland

Informatie avond chronische pijn

PMC In Balans – Fysiotherapie & Revalidatie en OCA Middelburg houden op woensdagavond 25 april 2018 een informatieavond over chronische pijn met nieuwe inzichten en behandelmogelijkheden.

Wat is chronische pijn

Pijn wordt “officieel” chronisch genoemd als de pijn langer dan 12 weken bestaat. Eén op de vijf mensen is bekend met chronische pijnklachten, en ervaart dus elke dag pijn. Deze kunnen in allerlei vormen voorkomen.

Nieuwe inzichten

Charlotte van der Pluijm, psychosomatisch werkend fysiotherapeut met meer dan 15 jaar ervaring metOCA, team Middelburg, Peter Meert, Djaj Hindori, Guido Barentsen deze doelgroep, gaat u aan de hand van praktijkvoorbeelden en nieuwe theorieën uitleggen welke mogelijkheden er zijn op het gebied van behandelingen.
Tevens zal de coördinator en behandelend fysiotherapeut Guido Barentsen aanvulling geven over de behandeling van chronische pijn bij u in de regio.

Belangstellenden

De avond is bedoeld voor (partners van) mensen met chronische klachten zoals: chronische nek- en rugklachten, reuma, klachten ten gevolge van kanker, Morbus Bechterew, chronische ontstekingsklachten, klachten ten gevolge van osteoporose, fibromyalgie, whiplashsyndroom, RSI/KANS-syndroom en/of onbegrepen chronische pijnklachten.

Aanmelden

Wilt u bij deze avond aanwezig zijn? Inschrijven is kosteloos en kan telefonisch of per email.
T: 0118-461897
E: middelburg@oca.nl

About the Author:

Korfbaltrainer, coach, Master Sportfysiotherapeut en mede-eigenaar van PMC In Balans - Fysiotherapie & Revalidatie. Naast grote interesse in sport in zijn algemeen vooral geïnteresseerd in de korfbalsport.

Leave A Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.