Nieuwe vestiging Middelburg (Stromenwijk)

Home/laatste nieuws/Nieuwe vestiging Middelburg (Stromenwijk)
 • Fysiotherapie, stromenwijk, middelburg

Nieuwe vestiging Middelburg (Stromenwijk)

PMC In Balans – Fysiotherapie & Revalidatie heeft per 1 april 2018 de fysiotherapiepraktijk ‘Stromenwijk’ in Middelburg overgenomen en opent daarmee haar 8e vestiging op Walcheren en haar 3e in Middelburg.

Met de overname van fysiotherapiepraktijk Stromenwijk is er ook in dit deel van Middelburg weer een goede voorziening voor fysiotherapie in de wijk. Naast algemene fysiotherapie zal er ook manuele therapie worden aangeboden, evenals ergotherapie. Op korte termijn zullen ook meerdere specialisaties aangeboden worden zoals o.a. kinderfysiotherapie en psychosomatische fysiotherapie. De praktijk is alle dagen van de week open en gevestigd aan de Oosterscheldestraat 18.

Bij PMC In Balans, met vestingen in Koudekerke, Zoutelande, Oost-Souburg, Arnemuiden, Middelburg en Vlissingen, staat de persoonlijke benadering van de cliënt centraal en kenmerkt zich door een grote diversiteit aan behandelmogelijkheden. Mede om deze reden heeft PMC in Balans als enige op Walcheren het predicaat Plus-praktijk.

   About the Author:

   Korfbaltrainer, coach, Master Sportfysiotherapeut en mede-eigenaar van PMC In Balans - Fysiotherapie & Revalidatie. Naast grote interesse in sport in zijn algemeen vooral geïnteresseerd in de korfbalsport.

   Leave A Comment

   Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.