Emma Verstraate

“Om een bijdrage te kunnen leveren aan een betere kwaliteit van leven geeft mij veel voldoening!”

We stellen ons graag even aan u voor. Om zo voor u inzichtelijk te maken wie onze medewerkers zijn en wat ze doen. Wat zijn of haar drijfveren zijn. Hoe een gemiddelde werkdag eruit ziet. En meer ...

Hoe ben je bij PMC In Balans terecht gekomen?

Via een stage bij PMC in Balans voor de opleiding Sportkunde. Dit beviel erg goed! Toen de vacature bewegingsagoog op de site stond, heb ik direct gesolliciteerd. Momenteel combineer ik mijn afstudeerstage en het werken als bewegingsagoog binnen PMC in Balans.

Wat doe je allemaal bij PMC In Balans?

Ik werk als bewegingsagoog in Oost-Souburg. Daarnaast neem ik waar voor collega’s bij ziekte of vakanties. Naast deze werkzaamheden ben ik bezig met mijn afstudeerstage. Ik doe onderzoek naar de behoefte aan leefstijlcoaching binnen de organisatie.

Hoe ziet een gemiddelde werkdag er uit?

Op dinsdagavond werk ik in Oost-Souburg en verzorg ik de lessen FysioFitness. Van woensdag tot en met vrijdag werk ik aan mijn afstudeeronderzoek in Koudekerke en Zoutelande.

Wat zijn jouw drijfveren? Waarom doe je dit werk?

Ik vind het geweldig om samen met iemand te werken aan zijn of haar doelen op het gebied van gezondheid. Om een bijdrage te kunnen leveren aan een betere kwaliteit van leven van iemand geeft mij veel voldoening!

Wat maakt het zo leuk om bij PMC In Balans te werken?

Het is een gezellig team! Daarbij wil iedereen je helpen en ondersteunen waar nodig.

Specialisaties

  • Bewegingsagoog

Naast mijn studie en werkzaamheden ben ik druk in de weer bij voetbalvereniging WVV’20 in Middelburg. Ik speel zelf in vrouwen 1, ben trainster van MO17 en bekleed een bestuursfunctie. Daarnaast houd ik ervan om in het weekend een terrasje te pakken met vrienden en vriendinnen.

Kom bij ons werken

14 oktober 2020Vacatures

Vacature huidtherapeut

PMC In Balans is een plus praktijk met 8 vestigingen op Walcheren met fysiotherapie, huidtherapie, oefentherapie, ergotherapie en poliklinische revalidatie geneeskunde. Met alle specialisaties binnen onze praktijk gaan wij voor hoge...

0
14 oktober 2020Vacatures

Vacature Kinderfysiotherapeut

Bewegen, daar hebben wij verstand van. Ben jij een ondernemende kinderfysiotherapeut met passie voor je vak? Werk je graag samen met ouders, verwijzers en andere disciplines om het beste resultaat uit je behandeling te halen? En wil je...

0

Dit zijn mijn collega’s

Zorgaanbod
Sorteervolgorde