Peter Koetje

“Het is enorm dankbaar wanneer je mensen kan helpen van hun klachten af te komen of de klachten te verlichten. Om de kennis die je vanuit je opleidingen en ervaring hebt te vertalen naar het herstel van de klacht.”

We stellen ons graag even aan u voor. Om zo voor u inzichtelijk te maken wie onze medewerkers zijn en wat ze doen.
Wat zijn of haar drijfveren zijn. Hoe een gemiddelde werkdag eruit ziet. En meer …

Hoe ben je bij PMC In Balans terecht gekomen?

Dan moet ik wel heel erg ver terug ūüėČ In 1987 (!) ben ik aan de slag gegaan bij het ‘Instituut voor Fysiotherapie Souburg’. Vervolgens de praktijk mee helpen uitbouwen tot wat het nu is. Maar dan onder de naam die we nu voeren: PMC In Balans.

Wat doe je allemaal bij PMC In Balans?

Een aantal dagen per week behandel ik mensen met overwegend nek- en rugklachten. De rest van de week ben ik bezig ervoor te zorgen dat wij als praktijk ‘de goede dingen’ doen. Als lid van de maatschap geef ik leiding en ben ik verantwoordelijk voor de richting die wij opgaan.¬†Dat we blijven werken aan kwaliteit, constant op zoek zijn naar hoe de zorg beter kan en dat we, door een goede samenwerking tussen alle specialisaties die wij hebben, optimale zorg kunnen blijven leveren.

Hoe ziet een gemiddelde werkdag er uit?

Ik behandel patienten in Arnemuiden en in Souburg. Op de andere dagen werk ik vanuit ons kantoor in Oost-Souburg. Doorgaans heb ik dan besprekingen met collegae of andere zorginstanties. Soms moet ik het land in vanwege mijn bestuursfunctie bij Fysiotopics Nederland, de vereniging van Pluspraktijken in Nederland.

Wat zijn jouw drijfveren? Waarom doe je dit werk?

Wat ik zo mooi vind aan mijn vak is het contact met mensen. Het is enorm dankbaar wanneer je mensen kan helpen van hun klachten af te komen of de klachten te verlichten. Om de kennis die je vanuit je opleidingen en ervaring hebt te vertalen naar het herstel van de klacht. Het blijft altijd weer een uitdaging. En daarnaast is het heel leuk om als je kansen ziet om de zorg beter te maken, dit daadwerkelijk ook mogelijk te maken. Dat is het boeiende aan de combinatie van mijn werk!

Op welk resultaat dat je hebt behaald bij PMC In Balans ben je trots?

Dat wij op veel plekken op Walcheren goede zorg leveren. Dat wij nagenoeg alle specialisaties dicht bij de mensen leveren en verzorgen.

Wat maakt het zo leuk om bij PMC In Balans te werken?

Het is oprecht een fijne organisatie, met positieve mensen die allemaal zo’n goed en compleet mogelijke zorg willen leveren. Dat geldt voor iedereen; de schoonmakers, de vrijwillige chauffeurs op de praktijkbus, het secretariaat, alle therapeuten …. Wij hebben alles in huis om goede zorg te leveren. Er is ruimte voor ontwikkeling, scholingsmogelijkheden. Er wordt prettig en professioneel samengewerkt tussen de verschillende specialisaties.

Specialisaties

  • Fysiotherapie

  • Manueel therapie

In rij graag een rondje op de racefiets. In de winter lekker spinnen. Ik lees graag een goed boek. Ben dol op koken.
In het weekend lekker uitgebreid kokkerellen om er vervolgens in goed gezelschap van gezin en/of vrienden van te genieten!

Kom bij ons werken

25 september 2019Vacatures

Vacature huidtherapeut

PMC In Balans is een plus praktijk met 8 vestigingen op Walcheren met fysiotherapie, huidtherapie, oefentherapie, ergotherapie en poliklinische revalidatie geneeskunde. Met alle specialisaties binnen onze praktijk gaan wij voor hoge...

0
7 juni 2019Vacatures

Vacature Kinderfysiotherapeut

Bewegen, daar hebben wij verstand van. PMC In Balans is een plus praktijk met 8 vestigingen op Walcheren. Een jonge en dynamische werkplek, waar innovaties en ontwikkelingen op de voorgrond staan. Wij bieden alle specialisaties binnen...

0
7 juni 2019Vacatures

Vacature waarnemend fysiotherapeut

PMC In Balans is een plus praktijk met 8 vestigingen op Walcheren. Wij bieden fysiotherapie, huidtherapie, oefentherapie, ergotherapie en poliklinische revalidatie geneeskunde. Binnen ons team zijn we op zoek naar een waarnemend...

0

Dit zijn mijn collega’s

Zorgaanbod
Sorteervolgorde