Bij PMC In Balans krijgt u als sporter
begeleiding op topsport-niveau

zoals bij topsportorganisaties als NOC*NSF en de KBV (Koninklijke Belgische Voetbalbond)

Voor deze professionele begeleiding gebruiken wij de wetenschappelijke begeleiding van SpartaNova. Door middel van de wetenschap bereiken onze SpartaNova Experts samen met u als sporter de meest optimale resultaten.

Geschikt voor sporters van elk niveau; van recreatief tot topsport.

Logo SpartaNova

Hoe kan ik blessures voorkomen en mijn sportprestaties verbeteren?

Hoe goed kent u uw eigen lichaam, uw zwakke punten? Wat kunt u daar aan doen? Onze SpartaNova Expert stelt m.b.v de Prevention Module op basis van een korte of uitgebreide sportspecifieke screening een letsel-risicoprofiel op. Hij adviseert u vervolgens over de beste manier om te trainen en risico’s te verminderen en daarmee de prestaties te verbeteren. Elke risicofactor die getest wordt kan thuis getraind worden met een minimum aan materiaal.

  • Basic Scan: algemene screening voor team- of individuele sporters.
  • Full Scan (kort): sportspecifieke screening voor hardlopen, zwemmen, wielrennen, skiën.
  • Ful Scan (lang): uitgebreide sportspecifieke screening voor voetbal, korfbal, hockey, handbal, tennis, triathlon, volleybal of Crossfit.
Ik ben op zoek naar online oefeningen voor mijn sport

Ik ben geblesseerd geweest en wil weer beginnen met trainen

Een blessure oplopen is één ding, maar elke sporter weet hoe frustrerend het is om nadien terug op niveau te komen.

De Rehab Module van SpartaNova helpt u uw favoriete sport op een veilige manier weer op te pakken. Daarmee wordt de kans op een nieuwe tegenslag verminderd.

U bent weer snel op het goede spoor door middel van duidelijke rapportering van uw vooruitgang, sport specifieke testen en de juiste oefeningen. Vol vertrouwen en met een optimale conditie.

Ik ben geblesseerd geweest en wil weer beginnen met trainen

Ik ben op zoek naar online oefeningen voor mijn sport

Het individuele programma wordt gebaseerd op uw specifieke risicoprofiel, rehab criteria of prestatie parameters. De oefeningen zijn voorzien van duidelijke en eenvoudige instructies, foto en video. Alles om u te helpen dat u deze oefeningen zo goed en effectief mogelijk kunt uitvoeren.

Neem contact met mij op

Meer weten over SpartaNova bij PMC In Balans?

Klik dan op de button! We leggen graag precies uit wat de verschillende producten inhouden en wat SpartaNova voor u kan betekenen.

Neem contact met mij op

Meer over SpartaNova

SpartaNova werd in 2010 opgericht als spin-off van UGent en Vrije Universiteit Brussel (VUB). Hun missie; de sportwetenschap in de praktijk brengen. Daarvoor gebruiken ze de meest recente wetenschappelijke inzichten over preventie, revalidatie, monitoring en training voor sporters en vertalen deze in een tool voor professionals en veld-experts.

Nieuwe inzichten

Samen met academische partners kan SpartaNova continu nieuwe onderzoeksinzichten en veld-expertise integreren, zodat de applicatie voortdurend uitgebouwd en bijgeschaafd wordt.

SpartaNova als standaard

Ze bieden een nieuwe kijk op fysiotherapie en sportwetenschap, gebaseerd op preventie en wetenschappelijk onderbouwde screening, opvolging en training. Een toenemend aantal professionals en domein-experts in vele landen heeft hun visie en methodologie geïntegreerd en erkennen SpartaNova als standaard. SpartaNova blijft hun platform en netwerk uitbouwen en versterken, waardoor hun expert-community makkelijker kennis kan delen en van elkaar kan leren. Daardoor groeien experts als professional en kunnen ze zo hun sporters optimaal begeleiden.

Video uitleg werking SpartaNova

Bovenstaande video legt uit hoe de software van SpartaNova werkt en hoe je een en ander kan toepassen. Je kan de video ook full-screen bekijken.